top of page

THE HAIR JOURNEY DIARY

Sinds 1 januari 2018 werken AfroGold Hair Care en Daffie Be Proud officieel samen!

Dit houdt in dat er vanuit beiden ondernemingen gezamenlijke doelen worden gesteld met betrekking tot klandizie, planningen, events, verkoop(locaties), productbevordering en nog veel meer! Samen zullen wij jullie informeren hoe onze producten toe te voegen aan je haarverzorgingsroutine voor optimaal resultaat! Voor AfroGold Hair Care betekend dit een aanwinst van 3 nieuwe producten (van Daffie Be Proud) die zullen worden geïntroduceerd.

 

Op ons gezamenlijke YouTube Kanaal "The Hair Journey Diary" zal onze reis als zuster-ondernemers te volgen zijn. Hierbij nodigen we je uit een kijkje te nemen in de informatieve, entertainende video's die ook kunnen bestaan uit spontane vlogfragmenten en leuke win acties! Abonneer je dus snel op ons kanaal om op de hoogte te blijven van onze video's!

WHO WE ARE - 6 Inches in 6 months

Bekijk hiernaast onze eerste video! In deze video stellen wij ons kort voor, vertellen wij over hoe onze haarproductenlijn is ontstaan,

laten wij met foto's van de huidige lengte van ons haar zien en bespreken wij een leuke challenge met jullie! In 6 maanden willen wij ons haar 6 "inches" laten groeien. Doen jullie mee?! #6inchesin6monthschallenge!

Abonneer je op ons Youtube kanaal, like onze Facebook pagina's AfroGold Hair Care & Daffie Be Proud, volg Daffie Be Proud op Instagram en maak op deze manier kans om een sample pakket te winnen van onze gezamenlijke "sample kit"! Kickstart dus je hair journey, op weg naar 6 inches extra, met samples van onze haarproducten! De winnaar wordt begin februari 2018 bekend gemaakt!

6 Inches In 6 Months!

 I Want To

Join This

Challenge!

LIKE & VOLG ONZE PAGINA'S

Je haar 6 "inches" in 6 maanden laten groeien lijkt misschien een onmogelijke taak, maar niets is minder waar. Wij van AfroGold Hair Care en Daffie Be Proud zijn ons YouTube Kanaal "The Hair Journey Diary" gestart om iedereen die zich vrij voelt te willen leren over

afro-textured hair kennis hierin bij te brengen.

Onderschat het proces niet, je moet putten uit een flinke dosis doorzettingsvermogen en discipline om je uiteindelijke doel te kunnen behalen. Maar er is licht aan het einde van de tunnel: tegen de tijd dat je jouw 6 inches erbij hebt laten groeien zal je veel meer kennis hebben opgedaan over je eigen haar, je zal je gemotiveerd voelen om een nieuw doel te stellen, je zal je zelfverzekerd voelen over de middelen die je gebruikt voor je haarverzorging en je zal nog meer waarde hechten aan je prachtige haar!

Het begint met een doel, motivatie, onderzoek, het opstellen van een plan en het structureel en stapsgewijs handelen en herhalen. Het klinkt erg serieus allemaal, maar eigenlijk zal de journey voldoening schenkend zijn. Stel je voor, dat je per maand één inch aan haargroei erbij hebt! Dat is niet onmogelijk, dat is heel goed realiseerbaar! Daarom zullen wij jou minimaal één keer per maand voorzien van een videofragment waarbij we je op weg helpen je doel te behalen!

bottom of page