top of page

WEB

SHOP

WHAT ABOUT

AG - Gold tekstueel logo(2).png

PRODUCTS?

6 AG - Kinky Queen all sizes.JPG
12 AG - Curly Babe all sizes.JPG

Alles over onze leave-in conditioner

 

Het grootste gedeelte ons haar bestaat uit proteïne, die de stevigheid van ons haar bepaald. Haar is opgemaakt uit dode haarcellen die zijn gekeratiniseerd.  Keratine is een taai, onoplosbaar eiwit dat voorkomt in de buitenlaag van de huid maar dus ook in het haar.

Onze producten zijn ontwikkeld om het proteïne balans in het haar te ondersteunen. De natuurlijke oliën in AfroGold leave-in conditioner herstellen de elasticiteit van het haar. Zonder deze natuurgetrouwe oliën zou het haar stijver en broos zijn. De moleculen van de oliën trekken in het haar en binden met de interne keratine/proteïne structuur. Door deze bijzondere verbintenis wordt voorkomen dat het haar proteïne, dus stevigheid, verliest. Maar onze leave-in conditioner heeft ook voor de buitenlaag van je haar gunstige voordelen. Zo krijg je meer glans en een voelbaar zachtere aanraking, kamt het makkelijker (uit) en definiëert het de krul goed (voornamelijk bij haartypen

3-a t/m 4a).

De (gemeten) pH-waarde (zuurtegraad) van onze producten speelt hierin een grote rol; deze is hetzelfde als dat van ons haar! Producten met een te hoge of te lage pH-waarde kunnen, na veelvuldig gebruik, schade brengen aan de proteïne structuur van het haar waardoor het haar uitgedroogd raakt, zijn stevigheid en veerkracht verliest en uiteindelijk zal breken. Onze leave-in conditioner is pH-gebalanceerd, daarmee blijft het haar langer gevoed en gehydrateerd. Tevens glijden de haren makkelijker langs elkaar heen en breken minder snel! Ons product is geformuleerd om dagelijks aangebracht te worden en in te laten trekken in het haar zonder het weer uit te spoelen.

Afro Beauty

How to choose & how to use

Geschikt voor haartype 3 & 4
Haartype 3 | Krullen - Haartype 4 | Kroes haar

CHOOSE

3 AG - Kinky Queen 500ml.JPG

Ik heb kroes haar

Voldoet je haar aan tenminste 3 van de onderstaande kenmerken? Dan is onze Kinky Queen geschikt voor jou!

Haartype

Voelbaar

Verzorging

Behandeling

Conditie

4A t/m 4C of

beschadigd

type 3

Droog

Ruw

Geen of weinig

routine

Teveel / te weinig producten

Ontkroesd

Geverfd

Keratine

Hittebronnen

Zwak

Beschadigd

Afgebroken

A5 _ New Flyer AfroGold Hair Care(1).png
9 AG - Curly Babe 500ml.JPG

Ik heb krullend haar

Voldoet je haar aan tenminste 3 van de onderstaande kenmerken? Dan is onze Curly Babe geschikt voor jou!

Haartype

Voelbaar

Verzorging

Behandeling

Conditie

3A t/m 3C of

beschadigd

type 2

Droog

Pluizig

Met styling producten

Geen gezonde routine

Texturized

Geverfd

Keratine

Hittebronnen

Zwak

Beschadigd

Geen of weinig

krul definitie

A5 _ New Flyer AfroGold Hair Care(2).png

USE

Hoe gebruik ik de Kinky Queen voor kroes haar?

Check de onderstaande video voor een stap voor stap uitleg voor het gebruik van ons product. In deze video is de "Cornrow Braid-In" en "Braid-Out" als protective hairstyling gekozen, om te laten zien hoe deze stijl uitpakt. Maar beperk je zeker niet tot alleen deze stijl! Hoewel ons product zeer geschikt is voor protective hairtyling mag je je vrij voelen om te experimenteren en op andere manieren gebruik te maken van de leave-in conditioner.

Hoe gebruik ik de Curly Babe voor krullend haar?

Om de mooiste en meest moisturizing krullen te creëren gebruik je onze "Curly Babe" leave-in conditioner. De onderstaande video laat stap voor stap zien hoe je met eenvoudig gebruik van ons product mooie bouncy krullen kan krijgen!

2020 A4 Gebruiksaanwijzing NEW.png
bottom of page